Diensten en services

Miranda Vastgoed Styling biedt de volgende diensten:

Quickscan:

In maximaal één uur krijgt u mondelinge stylingsadviezen voor de beste presentatie van de woning voorafgaand aan een bezoek van de makelaar, fotograaf of potentiële kopers. U bepaald zelf of en hoe u de adviezen toepast. De kosten van een quickscan bedragen 90,- euro op basis van een standaard woning.

Basis consult:

Een basis consult houdt een bezoek van ongeveer 3 uur in, waarbij de gehele woning alsmede de tuin, schuur en eventuele garage geïnventariseerd worden. Alle goede en/of verbeterpunten worden vastgelegd en met u besproken. Daarnaast maken we een plan van aanpak waarmee u zelf, of in samenwerking met ons, aan de slag kan. U maakt zelf een prioriteitenlijst. Optioneel kan er door ons ook een diagnose rapport worden opgesteld. Een basis consult kost 190,- euro. Meerprijs van een diagnose rapport is 60,- euro.

Stylen voor verkoop of verhuur | een thuis wordt een huis:

Aan de hand van een basis consult kunt u ons ook de opdracht geven de gehele woning, kantoorruimte of een aantal vertrekken te stylen en verkoop- of verhuur klaar te maken. Hierbij gebruiken wij zoveel mogelijk de aanwezige meubels en accessoires. Denk hierbij ook aan het restylen van kinderkamers, tijdelijke woonruimte,  een seniorenwoning of kantoor of bedrijfspand. Als u dat wenst kunnen wij ook de daarbij horende behang, schilders- en/of stuc werkzaamheden verzorgen. Het budget houdt u onder controle door eventueel zelf een aantal klussen uit te voeren. Voor deze werkzaamheden ontvangt u een offerte.

Finishing touch | de perfecte eerste indruk:

Even de puntjes op de i voorafgaand aan een bezichtiging of Open Huizen Dag zodat alles piekfijn in orde is. De kosten hiervoor bedragen 90 euro.

Tevens is het mogelijk dat Miranda als gastvrouw aanwezig is bij een bezoek van potentiële kopers, een makelaar of fotograaf en namens u zorg draagt voor een professionele presentatie. De kosten hiervoor zijn 45,- euro per uur.

Organiseren van de verhuizing:

Een verhuizing neemt veel tijd in beslag. Wij maken samen met u een goede planning, adviseren en helpen met het opruimen en inpakken van inboedel en treffen de verdere voorbereidingen voor de komende verhuizing. Hierdoor ontstaat er voor u overzicht, duidelijkheid en rust. Ook bij een seniorenverhuizing helpen we graag! Vraag ons om een prijs opgave.

Personal shopping:

Soms is het lastig om te beslissen welke kleur verf, welk behang of welke accessoires er het beste in het nieuwe of bestaande interieur passen. Wat zijn de laatste trends en stijlen, waar zit dat ene leuke winkeltje? Ook hierbij helpt Miranda u graag. Van leuke internet tips tot samen shoppen binnen uw budget, Miranda Vastgoed Styling staat voor u klaar. Kosten hiervan zijn in overleg.

Personal organizing en opruimcoach | rust en ruimte:

Herkenbaar, u ziet in uw woning of kantoor door de bomen het bos niet meer, de plannen om op te ruimen, te ordenen of te reorganiseren zijn er wel maar waar te beginnen? Vaak geen tijd of energie? Samen met uw opruimcoach alles in uw huis of kantoor weer een vaste plek geven, overtollige spullen eindelijk het huis uit en structuur en overzicht aanbrengen, Miranda Vastgoed Styling geeft je graag advies en leert je tevens simpele methodes om je huis, kamer of werkplek elke dag opgeruimd te houden. Onze Personal organizing: tijd overhouden en genieten van leuke dingen. Kosten op aanvraag en in overleg. 

Meubelverhuur | Woninginrichting:

Als een woning leeg komt te staan verkoopt het moeilijker omdat potentiële kopers niet goed de ruimte in kunnen schatten. Het is dan mogelijk om een aantal vertrekken in te richten met tijdelijke, al dan niet imitatie meubelen waardoor de woningpresentatie zal verbeteren. Uw verkoop styliste weet als geen ander op welke manieren ze de unieke eigenschappen van een ruimte moet benadrukken. Niet alleen voor verkoopstyling maar denk ook aan inrichting van tijdelijke woonruimte, modelwoningen, huisvesting van expats of projectinrichting. Neem contact met ons op over alle mogelijkheden en kosten.

Alle bovengenoemde prijzen zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.